Monthly Archives: November 2017

Real Sätt att Tjäna Pengar

05.11.2017

De flesta av oss älskar tanken på att tjäna extra inkomst eller att sluta våra heltidsjobb helt och hållet och att arbeta hemifrån. Om du tänkt arbeta-från-hem-företag var bara att köra scams, det visar sig att det finns gott om äkta och pålitligt sätt att tjäna pengar genom att arbeta hemifrån. Christine Vågade, en av grundarna av  och som konsult till på internet bluff frågor som berättar för oss, “Det är för närvarande en 61-till-1 bluff förhållandet mellan arbete-hemma-jobb leder på internet—det är, för varje legitimt jobb, det är 61 bedrägerier.” Men, det finns en hel del möjligheter för ett “riktigt jobb.” Hemligheten är att veta hur att skilja bedrägerier från vad som är legit.

Här är en ledtråd: riktiga jobb kommer oftast aldrig kräva att du betalar en avgift för att få mer information, och att de inte kommer i oönskad skräppost och e-post meddelanden. Fortfarande, det finns massor av tjäna potential i att arbeta hemifrån, eftersom nu, många av de bäst avlönade hem-baserat positioner med stora traditionella företag som Xerox, Dell och IBM.

Oavsett vad ditt område av intresse eller kompetens, om du vill arbeta hemifrån, någon, någonstans, har arbete för dig som kan använda dina kunskaper och naturliga talanger. Om du är noggrann och flexibel, du hittar det. Och du kommer inte att spendera pengar på gas eller transport för att komma till arbetet.

Rebecca från Martin Covergys.com en call-service leverantör, säger, “se till att du har en lugn, distraktion-gratis särskilt utrymme för arbete. Dekorera ditt hem, kontor i en stil som är tilltalande och inspirerande för dig.” De flesta kvinnor tycker bättre om de behandlar sina hemma jobb mer som ett yrke. Låt alla veta att du arbetar. Att få klä på sig på morgonen, hålla sig till en rutin som fungerar för dig och de runt omkring dig och du kommer att vara på ditt sätt att tjäna betydligt mer än du trodde att du kunde.

De flesta av jobben i denna artikel kräver en up-to-date dator, en internetanslutning med hög hastighet, en telefon med en dedikerad mark linje och en lugn plats att arbeta på.