Monthly Archives: December 2017

Hur man Sparar Pengar på Jul

18.12.2017

Ange Dina Utgifter Mål Nu

Ta en titt på hur mycket du spenderat på julklappar förra året. Var har du gått? Där kan du skär upp i år? Ge en gåva-ge mål och håll dig till det!

När du har bestämt dig för vilken summa du vill spendera på julklappar, dela det med fyra (antal månader kvar till Jul). Till exempel, om din budget är 10,000kr, sedan spara 2500kr i månaden i fyra månader. I December, din Jul besparingar kommer att vara fullt finansierade och du kan njuta av säsongen istället för att känna sig klämd till extra pengar.

Nu är också en bra tid att bestämma vad som välgörenhetsorganisationer kommer du att ge denna Julen. Se till att göra en budget för att under några månader, i stället för att vänta tills November. Tycker inte illa om pengarna tryter och du kommer inte att kunna ge som du önskar att du kunde. Kom ihåg, volontärarbete din tid är lika viktig—och ibland till och med mer effektivt än att ge pengar.

Ett bra sätt att samla in pengar snabbt för att din Jul besparingar är att använda din “inom budget” cash. När du kommer in under budget på månatliga kostnader som livsmedel eller kläder, ta skillnaden och stuva undan den i din Jul besparingar. Att 200kr här och 500kr det kan lägga till i en blixt. Plus, det ger dig en anledning att leta efter fynd.

Leta efter Erbjudanden Nu

Det finns gott om i slutet av sommaren försäljning pågår just nu. Du vet aldrig vad du kan hitta efter lite grävande. Sålla bland de tillbaka-till-skolan-försäljning och du kan bara göra några bra fynd för julklappar också! Färgpennor, kritor och tuschpennor kan göra stora julklappar för listig person på din lista. Plus, bärbara datorer, camping redskap, bagage, handdukar och mer är vanligtvis till försäljning i augusti. Håll ögonen öppna för dessa erbjudanden!

Glöm inte att skapa en utgifterna cap—särskilt för de specifika salu dagar som verkligen kan fresta din budget. Tror Labor Day, Black Friday och Cyber Monday.

Ställa in en Jul-sparkonto

Har du någonsin tänkt på att öppna ett separat konto bara för att din Jul besparingar? Det är ett bra sätt att vara extra disciplinerad om att sätta undan pengar och inte röra vid den. Kontrollera med din bank om att öppna en sida sparkonto för din Jul att spendera.

Har en DIY Jul

Hoppa på Pinterest eller Instagram för att få några idéer för pyssel som du kan ge som julklappar. Att söka efter dem nu ger dig gott om tid att köpa material och lägga kraft på att skapa något som har precis rätt touch för mottagaren. Ännu bättre, du har tid att börja om i fall första försöket ser mer ut som en Halloween-dekoration än en Julklapp.

Omdirigera Din Socialfonden

Sommaren är säsongen för grillning, bada parter och helgresor. Med skolan tillbaka i sessionen, även om din underhållning och resor budgetar kommer förmodligen att gå ner. Du vet att ditt barn kommer att vara upptagen med läxor under veckan, så spara lite pengar för kul på helgerna och dirigera resten till Jul besparingar.

Lite planering, tillsammans med några tidiga spara, kan göra din Jul en hel del lättare att njuta av. Skulle du inte hellre fokusera på Jul traditioner och kvalitet tid med din familj än att vara stressad om pengar? Ja, skulle vi också!

Planera för Jul i förväg. Vi hör av augusti är en bra månad att börja.