Bra affärsidéer för 2018

Bra affärsidéer för 2018

01.02.2018

Bra affärsidéer för 2018

En av de största utmaningarna för att starta ett företag kommer med en lönsam idé. De flesta människor skulle först titta på vad som är populärt för närvarande, och sedan förnya sin egen version av verksamhet.

En hel del människor, särskilt OFWs, välja franchising. De satsar på turn-key process, vilken verksamhet franchising erbjuda för att spara tid och energi. Detta gör det möjligt för dem att driva ett företag medan du fortfarande arbetar utomlands.

Slutligen finns det också skett en ökning på företag crowdfunding. Bara investera en liten summa och äger en del av en verksamhet, som en crowdfunding bolaget kommer att bygga och förvalta. Detta har också varit ett populärt val för många Filippinsk arbetare.

Business Evolution
Låt oss titta på den klassiska Pinoy verksamhet: sari-sari store.

Vår familj hade en när jag var liten. Och det finns fortfarande en hel del sari-sari butiker runt om. I vår bostad är ensam, det finns två det är bara ett par minuter bort.

Starta en sari-sari store — det är en affärsidé. Och det är en lönsam satsning – koroton pikavippi.

Tyvärr är dessa dagar kan du inte bara sätta upp en sari-sari store var som helst och förvänta sig att tjäna pengar. Men det bör inte avskräcka dig från att fullfölja denna idé.

Det viktiga är att definiera som din målgrupp är. Lära sig vad deras problem är. Och tänk på hur din sari-sari store verksamheten kan bidra till att lösa dessa problem.

Med andra ord, en sari-sari store är din grundläggande idé. Men kasta och innovation inom teknik, och du har en utvecklad verksamhet som kan vara lönsamma i dagens tider.

Affärsidéer som utvecklats från sari-sari butiker

  • Närbutiker — för människor som behöver matvaror på 3am
  • Filipino butiker utomlands — för OFWs som är i behov av att köpa
  • Filippinska produkter
  • Huiput.fi
  • Online leverans av matvaror — för människor som är för upptagen för att gå till snabbköpet
  • Dessa är bara ett fåtal företag som kom från den grundläggande affärsidén är att en sari-sari store. Och dessa möjligheter är också tillgängliga via franchising, crowdfunding och kooperativ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.